Denne personvernerklæringen beskriver hvordan AudioX.no.no og eTail Handel as (eier) samler inn og behandler personopplysninger.

Daglig leder i eTail Handel as er behandlingsansvarlig for virksomhetens behandling av virksomhetens personopplysninger. Vår behandlingsansvarlig har det øverste ansvaret for å sikre at all innsamling, behandling og håndtering av personopplysninger skjer i samsvar med en hver tids gjeldende lovgivning. I tilfeller hvor det daglige ansvaret er delegert til andre personer og parter, er dette spesifisert under hvert enkelt punkt i denne erklæringen. Delegeringen er omfattet og begrenset til oppgavene, mens det øverste ansvaret ligger hos daglig leder.

Hos eTail Handel as er det oppnevnt et eget personvernombud hvor vedkommende har som oppgave å gi de ansatte informasjon og veiledning om personvernlovgivningen, overvåke etterlevelsen av personvernforordningen og de interne retningslinjene. I tillegg gi råd om personvernkonsekvenser og være kontaktpunkt for de registrerte og tilsynet.

Denne erklæringen inneholder informasjon om dine rettigheter som kunde ved lagring av personopplysninger gjennom et kudenforhold hos AudioX.no.no, samt generell informasjon om hvordan vi behandler personopplysningene i henhold til gjeldende personvernlovgivning. Vi forbeholder oss retten til å oppdatere denne erklæringen til en hver tids gjeldende lovgivning, og anbefaler deg å lese igjennom denne.

Personopplysninger

For at du som kunde skal kunne gjennomføre et kjøp hos AudioX.no.no, trenger vi fullt navn, adresse, mobilnummer og din e-postadresse. Dette trenger vi for å kunne sende din bestilling til deg på den oppgitte adressen, holde deg oppdatert ift. ordrebevegelser samt kontakte deg dersom det skulle være behov i forbindelse med dine ordre.

Vi er også pålagt å oppbevare ordreinformasjon i forbindelse med regnskapsføring, avgiftshåndtering og eventuell garanti- og returhåndtering. Denne historikken slettes etter ti år. Ved plassering av ordre, vil også IP-adressen som er benyttet ved bestilling bli lagret for din sikkerhet.

Det kan være tilfeller hvor andre personopplysninger er nødvendig. I disse tilfellene og hvilke personopplysninger/formålet med disse, er dette spesifisert her i personvernerklæringen.

Arkivering av personopplysninger

For å overholde regnskapsloven er vi pålagt å lagre transaksjonsdata i fem år. For å ivareta kundenes rettigheter i forbindelse emd garanti og reklamasjon iht. forbrukerkjøpsloven, kjøpsloven og våre salgsbetingelser, lagrer vi all kjøpshistorikk i ti år.

Oppbevaring og sikring av personopplysninger

Først av alt, så skal du være trygg på at vi tar vare på all innsamlet informasjon på en sikker og korrekt måte. eTail Handel as har gode rutiner og løsninger for å sikre at uvedkommende ikke får tilgang til dine personopplysninger, og at behandlingen av disse dataene skjer i samsvar med til enhver tids gjeldende lovgivning. Herunder tilgangsstyring, arkivering og håndtering av data, samt rutiner for oppfølging av forespørsler om retten til innsyn, retting og sletting.

Utsendelse av varer

Ordrehåndtering foretas av våre leverandører og sendes til deg via PostNord. Vi utleverer kun de personopplysninger som er nødvendig for at ordren skal kunne behandles og sendes til deg. Opplysningene som deles med disse er fullt navn, adresse, mobilnummer og evt. ønsket leveringsadresse om den er en annen enn din oppgitte postadresse. Opplysningene om sendes til PostNord, slettes etter 36 måneder.

Betalingsløsninger

Vi benytter Klarna som betalingsløsning. Klarna gjør sitt ytterste for å beskytte personopplysningene dine. Dette punktet forklarer hvordan Klarna samler inn og bruker personopplysninger. Den informerer også om dine rettigheter i forhold til oss. Du kan alltid ta kontakt med Klarna ved spørsmål om personvern og personopplysninger ved å sende en e-post til personvern@klarna.no.

Når du benytter deg av Klarnas tjenester, godkjenner du personvernerklæringen og vår bruk av dine personopplysninger. Du godkjenner også at Klarna bruker elektroniske kommunikasjonskanaler til å sende deg informasjon. Det er viktig at du leser og forstår personvernerklæringen før du bruker Klarnas tjenester. For å kunne tilby Klarnas tjenester, slik som betalingsmåter og kundeportal, er vi nødt til å bruke personopplysningene dine slik vi beskriver nedenfor. Vi gjør dette med største mulige hensyn til å beskytte dine opplysninger.

For å kunne tilby Klarnas tjenester, slik som betalingsmåter og kundeportal, er de nødt til å bruke personopplysningene dine slik vi beskriver nedenfor. De gjør dette med største mulige hensyn til å beskytte dine opplysninger.

Hvilken informasjon samler Klarna inn?

Informasjon du gir Klarna. Du kan, indirekte eller direkte, gi Klarna informasjon om deg selv på mange måter, slik som når du gjennomfører et kjøp hos en nettbutikk, velger å betale med en av Klarnas betalingsmetoder, bruker Klarnas kundeportal eller andre av Klarnas tjenester der du oppgir personopplysninger. Dette kan være:

  • Personlig informasjon og kontaktinformasjon - navn, fødselsdato, personnummer, tittel, faktura- og leveringsadresse, e-postadresse, telefonnummer, osv.
  • Betalingsinformasjon - kreditt- og debetkortinformasjon (kortnummer, utløpsdato, CVV), fakturainformasjon, kontonummer, osv.

Informasjon Klarna samler inn om deg. Når du bruker Klarnas tjenester (som når du gjennomfører et kjøp hos en nettbutikk, velger å betale med en av Klarnas betalingsmetoder eller bruker Klarnas kundeportal), kan de samle inn følgende informasjon:

  • Personlig informasjon og kontaktinformasjon - navn, fødselsdato, personnummer, tittel, faktura- og leveringsadresse, e-postadresse, telefonnummer, osv.
  • Informasjon om varer/tjenester - detaljer om varene du kjøper.
  • Informasjon om dine finansielle forhold - inntekt, eventuelle betalingsforpliktelser, betalingsanmerkninger.
  • Historisk informasjon - Din kjøps-, betalings- og kreditthistorikk
  • Informasjon om samhandling mellom deg og Klarna - hvordan du bruker tjenestene våre, inkludert nettsiders svartid, nedlastingsfeil, inn- og utgangsmåte, samt leveringsbekreftelser når vi kontakter deg.
  • Informasjon om enheten - f. eks. IP-adresse, språkinnstillinger, nettleserinnstillinger, tidssone, operativsystem, plattform og skjermoppløsning.
  • Geografisk informasjon - din geografiske posisjon.

Informasjonen du gir Klarna, samt informasjonen om varer/tjenester og finansiell informasjon, er vanligvis påkrevd for å inngå et avtalefestet forhold med Klarna. Resten av informasjonen Klarna samler inn er vanligvis nødvendig til andre formål, som forklares nedenfor.

Komplett oversikt over Klarnas bruk av personopplysninger

Klikk her for komplett oversikt over Klarnas personvernerklæring her 

Retur og reklamasjon

Det kan skje at du som kunde ønsker å returnere hele eller deler av din ordre, eller at varen har en mangel etter reglene i forbrukerkjøpsloven eller kjøpsloven. Skulle dette inntreffe, har du som kunde rett til å få den reparert kostnadsfritt. Varen blir da håndtert av våre leverandører, og vi vil dele de nødvendige personopplysningene med vår leverandør slik at retur eller utbedring av mangel kan gjennomføres. Opplysningene vi deler er da, navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse og kvittering. I enkelte tilfeller hvor vår leverandør ikke håndterer utbedringen, kan kvitteringen/ordrebekreftelsen med tilhørende opplysninger, bli delt med produsenten av varen. Dette for at vi skal kunne få avklart om varen kan erstattes med en ny eller krediteres.

Informasjonskapsler, også kalt cookies

En informasjonskapsel er en liten tekstfil som lagres på den enheten du benytter når du besøker vår eller en annen nettside. Disse brukes som regel til å forbedre din opplevelse av nettsiden og huske hvem du er slik at du forblir innlogget. Formålet med disse er at nettbutikken skal kunne ha grunnleggende funksjonaliteter som analyse, personlig tilpasning, markedsføring og huske hvem du er gjennom sesjonshåndtering. Informasjon om bruken av disse, samt hvordan du kan unngå bruken av disse, er beskrevet nedenfor. Vi har også en komplett overiskt over hvilke informasjonskapsler som er i bruk på AudioX.no.no. Denne finner du her.

AudioX.no.no benytter første- og tredjeparts informasjonskapsler. Førsteparts informasjonskapsler er nødvendig for at nettbutikken skal fungere. Tredjeparts informasjonskapsler blir brukt til analyser, tilpasning av nettbutikken samt markedsføring.

Unngå bruk av informasjonskapsler

Hvis du ønsker det, kan du stille inn din nettleser til å blokkere bruken av informasjonskapsler. For å gjøre dette, anbefaler vi at du ser igjennom nettleserens instillinger, evt. hjelpesidene i nettleseren. Merk at ved å blokkere for bruk av informasjonskaplser, kan opplevelse av nettbutikken og i verste fall funksjonaliteter i nettbutikken forringes. Om du velger å blokkere bruken av informasjonskaplser i sin helhet, vil dette også påvirke andre nettsider som f.eks din nettbank og andre sider hvor du må logge deg inn. Vi anbefaler at du vurderer dette nøye før du blokkerer dette i sin helhet.

Analyse

Vi benytter Google analytics for å kunne tilby deg en bedre tjeneste. 

Markedsføring

Vi benytter retargeting annonsering som en del av vår markedsføring. Dette betyr at du som besøkende, hvis du aksepterer dette, vil vi kunne vise deg relevante annonser som inneholder produkter du har sett på eller som vi antar kan være relevante for deg. 

Endringer i denne erklæringen

Det kan være behov for oppdatering av denne personvernerklæringen. Vi vil da legge ut den reviderte versionene her med en dato for når den ble revidert. Vi anbefaler at du ser igjennom erklæringen regelmessig, slik at du er inneforstått med denne. Dersom det er behov for en større endring i erklæringen, vil vi kunne varsle deg via e-post, informasjon i nettbutikken eller sosiale medier.

Kontaktinformasjon

Skulle det være noe du lurer på i forbindelse med personopplysningene og bruken av disse, så kan du kontakte eTail Handels personvernombud på e-post personvern@etailhandel.no. Ønsker du innsyn i dine lagrede opplysninger eller at vi sletter dine opplysninger, kontakter du personvern@etailhandel.no. Du må da oppgi navn og e-psotadressen som du er registrert med i nettbutikken, for at vi skal kunne hente ut dine opplysninger.

eTail Handel as  (Org.nr 920 766 218 MVA)
Eilert Sundts gate 17
0259 Oslo