AudioX.no

AudioX.no åpnet oktober 2018 med formål å tilby sterke merkevarer av bilradioprodukter til priser som er blant de beste på markedet. Med over 25 år erfaring fra bilrekvisita og bilstereo har vi over mange år opparbeidet oss god kompetanse på dette. Våre produkter er kjente merkevarer av høy kvalitet som vi er sikre på at vi leverer kvalitetsprodukter. Med stort lager i Norge, kan vi raskt levere våre produkter rett fra lagerhylla og hjem til deg. Vi etterstreber å ha det meste på lager til enhver tid, men det kan forekomme forsinkelser fra produsent, slik at noen ordre kan ta noe lenger tid. Men alle ordre som kommer inn før kl 11.00 på en virkedag, vil bli behandlet og sendt samme dag. Ordre som kommer inn etter 11.00, vil bli behandlet fortløpende og sendt neste virkedag.


Våre priser

Vi er opptatt av at du som kunde skal gjøre gode kjøp. Derfor har vi alle våre produkter tilgjengelig via Prisjakt.no, slik at du skal kunne se at våre priser tåler sammenligning. Skulle du mot formodning finne produktet til en bedre pris et annet sted, så send oss en melding, og vi vil se om det er mulig for oss å matche prisen.


Bruk av våre produkter

Vårt sortiment strekker seg over en stor bredde og en del produkter benyttes til modifisering av bilens motor og drivverk. Våre produkter er beregent på motorsport, selv om de passer på "normale" gatebiler. Vi tar på ingen måte ansvar for feilaktig bruk av produkter kjøpt i denne nettbutikken. Har du sprøsmål om bruksområdene til våre produkter, så er du hjertelig velkommen til å kontakte oss for videre veiledning.


eTail Handel as

Selskapet som står bak AudioX.no har norske eiere og drives fra Oslo. Vi har tro på at kortest mulig vei mellom våre produkter og deg som kunde, er et kriterie for at du skal få best mulig opplevelse av å handle hos oss. Vi som jobber i eTail Handel, har jobbet med denne type produkter siden 1996. Vi er dermed rustet til å gi deg kvalifisert og god kjøpshjelp, når du skal finne produktene som passer dine behov og din bil. Skulle du ha noen spørsmål, så er det bare å ta kontakt.

Har du en kjent merkevare eller spennende produkter du gjerne vil ha solgt?

eTail Handel er alltid åpne for spennende produkter og konsepter. Send oss gjerne en epost eller ring oss, så er det godt mulig vi har et konsept hvor dine produkter passer inn. Les mer om eTail Handel her