Next Base SDV49-AC

Next Base SDV49-AC

Next Base SDV49-AC

Sett med 2 stk DVD spillere med 9" skjerm

kr 2 490,00
På lager: Sendes i morgen.
SKU
NXTNBSDV49AC_2

9" DVD spillere med mulighet for sammenkobling

Next Base SDV49-AC dvd spiller som ser ut som et nettbrett!

Nextbase SDV49AC-serien gir den uslåelige Nextbase-kvaliteten til fantastisk pris. Nextbase SDV49AC er en bærbar DVD-spiller med et system av to skjermer med en DVD avspiller under hver skjerm. Takket være dette, kan spillerne være veldig slanke og man kan bruke dem både hjemme og i bilen på lange reiser (bilmonteringssett inkludert). Du kan se på to ulike filmer eller på samme film vist samtidig på to 9-tommers skjermer.

9 tommers skjermene har LED-bakgrunnsbelysning med høy oppløsning og piksler 640 x 234 RGB True Color, slik at du alltid får et perfekt bilde. I motsetning til mange andre bærbare DVD spillere, er Nextbase enheter utviklet for å være bærbar og ha en bred visningsvinkel. DVD spillerne fra Nextbase har også et innebygget antisjokk system slik at du kan nyte filmen selv under kjøring på humpete bygdeveier.

SDV49AC støtter en rekke plater og formater: DVD, DVD + R / RW, DVD-R / RW, CD-R / RW, CD-audio, XviD, MPEG4, MP3, DivX, JPEG, JPG, JPG Viewer og KODAK. Med en bred formatstøtte kan du bruke enheten ikke bare som en videospiller, men også som en musikkspiller som støtter audio CD-er og MP3.

På siden av spillerne er det audio/video-utgang og inngang. Det betyr at du kan bruke en AV-kabel (inkludert som standard i settet) for tilkobling til et vanlig TV-apparat og bruke spilleren som vanlig DVD-spiller. Videoinngang betyr at du kan koble den til en ekstern videoenhet, for eksempel et videokamera, og se opptaket på skjermen.

En stor fordel av bærbare SDV49AC DVD-spillere er at hver spiller har sitt eget innebygget oppladbart batteri som gir strøm til hver DVD-spiller i over 2 timer, slik at du kan se på en film i bilen, stoppe filmen når du kommer til bestemmelsesstedet, og deretter fortsette der du stoppet.

På siden av DVD-spilleren finnes det en USB-port som du kan koble en USB minnepinne (på opptil 8 GB) for å vise bilder eller se på filmer direkte fra USB enheten. Det er også en SD-kort leser som støtter SD kort på opptil 4 GB. Det er en veldig nyttig funksjon som lar deg oppbevare et par filmer på en USB enhet eller et SD kort og se på dem på DVD spilleren når du får lyst på det.

På baksiden av skjermene finnes det et rammestativ for å plassere enheten på et flatt underlag, f.eks. et bord. Enheten leveres med et monteringssett som monteres på bilnakkestøtten for å gi underholdning på lange turer. Bilmonteringssettet har også en bilstrømkabel med en sigarettennerplugg og kabel for tilkobling av skjermen.

Spesifikasjoner:

- 2 x 9-tommers bærbar DVD-spiller med bilmonteringssett
- TFT LCD (16:9) med LED-bakbelysning. Oppløsning: 640 x 234 RGB
- Støtter DVD, DVD + R / RW, DVD-R / RW, CD-R / RW, Audio CD, XviD, MPEG 4, MP3, DivX, JPEG, JPG, JPG Viewer og KODAK
- Innebygd litium-polymer-batteri (et fulladet batteri kan arbeide i over 2 timer)
- Innebygd stereohøyttaler: 2.0-kanals
- Innebygget antisjokk-system
- AV inn- og utgang, DC inn- og utgang, hodetelefonutgang, volumkontroll
- Multifunksjonell fjernkontroll
- USB 2.0 (støtter opptil 8GB)
- SD-kort leser (støtter opptil 4GB)

Write Your Own Review
Du omtaler:Next Base SDV49-AC