NextBase Click9 Lite Duo Deluxe

NextBase Click9 Lite Duo Deluxe

NextBase Click9 Lite Duo Deluxe

Next Base 9" DVD pakke med doble skjermer

kr 3 690,00
På lager: Sendes i morgen.
SKU
NXT110111

Nextbase Click & Go 9 Lite Duo Deluxe – 9-tommers dobbel bærbar DVD-spiller - Se på den samme filmen på to skjermer eller se på to separate filmer !


Den doble DVD-spilleren Nextbase Click & Go 9 Lite Duo Deluxe er en revolusjon i bærbar bilunderholdning. Det er en kombinasjon av sikkerhet, komfort og verdi i ett kompakt og rimelig system. Duo Deluxe-systemet er perfekt for 2 eller flere barn i ulike aldre, fordi du kan dele en film eller spille av to forskjellige filmer. Dessuten inkluderer hvert Click & Go Lite-system et nakkestøttefeste som standard!

Nøkkelforskjellen mellom Click & Go-systemet og andre DVD spillere på markedet er at Click & Go er verdens eneste bærbare DVD-spiller som har bestått en kollisjonstest. Frem til nå har nesten alle bærbare DVD-spillere blitt solgt med grunnleggende nakkestøtte monteringssystemer som er lite trygge i tilfelle av en ulykke, fordi DVD-spilleren kan lett løsne og forårsake personskade.

Nextbase Click & Go festet er annerledes. Det har fra starten av vært designet for å ivareta sikkerheten. Spilleren er beskyttet med spesielle plater og er utstyrt med det estetiske Click & Go-systemet som holder alt på plass under kjøring. Denne løsningen gjorde det mulig for Click & Go-serien å oppfylle europeiske kollisjonstest standarder og ivareta sikkerheten for hele familien.

Slutt med upraktiske kabler og manipulering med knapper! Andre bærbare DVD-spillere krever montering på nakkestøtten, med strømkabelen plugget inn på siden av spilleren. Dette er ofte tidkrevende, vanskelig og rotete, spesielt med små barn. Med Click & Go 9 Lite skyver du bare DVD-spilleren inn i festen og låser den, og DVD-spilleren vil automatisk fortsette avspillingen der du stoppet. En spesiell strømkabel føres fra sigarettenneruttaket direkte til Click & Go-festen og dermed er det en mye mer ryddig og brukervennlig løsning. Hvis strømkabelen er koblet til resten, må du bare „Click & Go” hver gang du vil bruke DVD-spilleren.

Skjermen benytter den nye bakgrunnsbelysningsteknologien med LED (Light Emitting Diodes) for å generere langt større kontrast- og lysstyrke-forhold som gir et krystallklart bilde med høy oppløsning. Med denne teknologien vil du nyte din film og bildet vil være krystallklart selv på de mest solfylte dager. LED-teknologien hjelper også med å redusere strømforbruket til et minimum.

Du kan høre på radio, mens barna dine ser på en eller to filmer i stillhet. Alle Nextbase Click & Go Lite DVD-spillere har en integrert IR-sensor (infrarød), slik at barn kan se på en film med trådløse hodetelefoner slik at de andre i bilen kan snakke sammen eller høre på radio.

DVD-spilleren er et multiregionalt produkt, slik at du kan nyte filmer kjøpt i hvert land. Enheten støtter en rekke formater, inkludert: DVD, DVD ± R/RW, CD, CD-R/RW, samt video: MPEG-1, MPEG-2 (DVD); audio: CD, MP3; bilder: JPEG. Med en slik bred formatstøtte kan du bruke DVD-spilleren ikke bare som videospiller, men også som musikkspiller med støtte for audio CD-er og MP3. Det innebygde antisjokk-systemet er nødvendig i alle bærbare DVD-spillere for at avspillinger er uavbrutt, selv under kjøring i vanskelig terreng.

9 tommers Nextbase Click & Go 9 Lite Duo Deluxe skjerm gir en svært bred visningsvinkel. Denne funksjonen fungerer perfekt når du vil dele en flott film med en venn, hjemme eller i bilen. På siden av DVD-spilleren finnes det også USB-porter, slik at du kan se filmer (DivX), bilder og lytte til musikk direkte fra en minnepinne.

Nextbase Click & Go 9 Lite Duo Deluxe DVD-spiller som er utstyrt med to skjermer har tallrike funksjoner, er trygg og enkel i bruk. Den er perfekt for barn og voksne i alle aldre og gir underholdning på lange reiser.

Mer informasjon
Produsent NextBase
Write Your Own Review
Du omtaler:NextBase Click9 Lite Duo Deluxe