Anywave SRT18 DAB+ radio adapter

Anywave SRT18 DAB+ radio adapter

Anywave SRT18 DAB+ radio adapter

Helintegrert skjult DAB+ adapter.

kr 2 990,00
På lager: Sendes i morgen.
SKU
2005689

Anywave SRT18 - DAB radio adapter


"Kortreist" DAB+ radio adapter utviklet og produsert i Norge for Norske forhold og som lar deg bruke radioen i bilen på den måten du var vant til.

ANYWAVE Smart Radio Teknologi

Digitalisering av radio ble gjennomført for fullt i Norge i løpet av 2017. Med et betydelig økning i antall kanalvalg, samt et potensielt bedre lydbilde, har befolkningen nå fått tilgang til hele 30 landsdekkende digitale kanaler. Mulighetene har blitt mangedoblet når det gjelder tilgang på radiokanaler, men utfordringene har samtidig stått i kø når det gjelder installasjon og brukervennlighet. Det har vært en økende etterspørsel etter en løsning som ikke har behov for noen ekstra "boks" for å betjene radioen, men heller benytter det som originalt er i bilens instrumentpanel - og som samtidig ivaretar estetikken.

ANYWAVE er en helintegrert løsning for alle biler med FM radio - både gamle og nye.
For å imøtekomme kundenes krav med hensyn til både estetikk og lydbilde har Anywave utviklet en helintegrert løsning som fungerer optimalt, uavhengig av bilmerke og alder på bil. 

ANYWAVE gir deg førsteklasses kvalitet gjennom en innovativ løsning. ANYWAVE har vært kompromissløse under utviklingen av den unike programvaren helt fra starten av som er laget spesielt for Norge med sin spesielle topografi og utfordringer. Nå kan man endelig tilby en bilradioopplevelse med full tilgang til DAB+ kun med ett knappetrykk. Legg inn FM, DAB, DAB+ eller Internettradio i bilens originaler bilradio på de kanalvalgene du selv ønsker. På den måte har man DAB+ radiostasjoner side om side med FM radiostasjoner på radioens originale forvalg.  Fokus på funksjonalitet har vært et bærende element gjennom hele utviklingsfasen og som har endt med et unikt produkt som fungerer akkurat som man forventer - helt sømløst med bilens originale radio.

ANYWAVE kan innstalleres i alle biler uten å tilføre noen skjemmende ekstra enheter.
Anywave er et helintegrert system som tilbyr fremtidens løsninger allerede i dag. Med en universal løsning som ikke trenger noen form for spesialtilpasning legger systemet til rette for en optimal brukervennlighet. Eksisterende betjening som allerede er installert i bilen og som er ment å operere den originale bilradioen blir tilkoblet det nye systemet. Enkel betjening bidrar dermed til økt fokus på trafikale forhold fordi man ikke har noen ekstra "bokser" man må betjene.

ANYWAVE er klargjort for fremtiden
Med fokus på etterspørsel og behov for et utvidet bruksområde vil det i tiden fremover blir lansert en rekke tilleggsfunksjoner. Produktet fungerer som en multiadapter, som blir installert skjult bak bilens eksisterende konsoll. Systemet kobles opp i de aller fleste tilfeller mot eksisterende antennekabel og selve monteringen kan du gjøre selv så lenge man er litt fingernem.

Anywave Smart Radio er en kortreist, miljøvennlig, estetisk og trafikksikker digitalradioadapter. Under utviklingen av det revolusjonerende produktet har det vært fokus på ulike kriterier for å kunne tilby et best mulig produkt tilpasset Norske fohold. Selskapet har derfor hatt som mål å kunne presentere en løsning som både utvikles og produseres i Norge.

I tillegg til å være miljøvennlig har Anywave dermed hatt kontroll i alle ledd under utviklingsfasen. Prisnivået er, til tross for den kortreiste produktutviklingen, svært konkurransedyktig. Enkel installasjon og brukervennlighet har vært avgjørende faktorer under de ulike fasene, og innovasjon har vært det bærende element under hele prosessen. Anywave har derfor kontinuerlig fokus på utvikling av nye områder som kan tilføre programvaren merverdi, ikke minst når det gjelder internettradio.

Dagens produkt er bare begynnelsen på en helt ny måte å tenke utvikling av bilradioadapter. Når løsningen i tillegg bidrar til økt trafikksikkerhet i forhold til tilsvarende produkter som er tilgjengelig på markedet har Anywave maktet å innfri kravene som både kunden og trafikkmyndighetene etterspør.

Hvordan monteres Anywave?

Anywave monteres skjult et sted i dashbordet hvor det er enkelt tilgang til det man har behov for å koble seg til.  Det er ikke komplisert å koble opp, men man må vær i stand til å finne de nødvendige ledninger man skal koble seg inn på.

Anywave har følgende tilkoblinger:

-         +12V Konstantstrøm (hentest enklest ut bak på original radio)

-         +12V Tenning            (hentes enklest ut bak på original radio)

-          Jord                          (hentes enklest ut bak på original radio)

-          Høyttaler + (spiller ingen rolle hvilken av bilens originale høyttalere så lenge det er + ledningen               til høyttaleren - hentes enklest ut bak på original radio)

-          FM antenne inn (fra den originale antennen) - Fakra/DIN tilkobling medfølger

-          FM antenne ut (videre til bilens originale radio) - Fakra/DIN tilkobling medfølger

-          DAB antenne inn (fra egen DAB antenne eller FM-DAB antenne splitter)

Når Anywave er ferdig tilkoblet så styres det resterende via Anywave APP som lastes ned fra Appstore eller Google Play.  Appen kommuniserer med Anywave via WiFi (pass på at din telefon har WiFi kobling med Anywave.  I appen skanner man for alle tilgjengelige stasjoner og tildeler de hver sin FM frekvens (opp til 18 stasjoner) som de sendes på til bilens originale radio.  Du kan så stille inn bilradioen og lagre disse som favoritter på helt vanlig måte.  Man kan til og med blande DAB, FM og Internettradio favoritter i favorittene på bilens radio og bruke dette helt sømløst.  Når dette er gjort så har man ikke behov for å gjøre noe mer med telefonen og APP med mindre man ønsker å endre på innstillinger.

Mer informasjon
Produktet veier (kg) 1.0000
DAB Ja
Write Your Own Review
Du omtaler:Anywave SRT18 DAB+ radio adapter